Cenzura na facebook-u

Prosljeđujem uređenu kopiju teksta zbog kojeg me je facebook u devet godina provokativnog pisanja prvi puta blokirao na jedan dan. Kako osobno smatram da ovakvi postovi koji natjeraju drugu stranu da se počne ponašati nečasno (Mišo prvo tvrdi da ga takav tekst nasmijava, zatim prijeti tužbama, a pretpostavljam da je njegova inicijativa i micanje ovog teksta, te privremeni ban moje osobe na facebooku), sigurno udara u slabu točku, duboku slabost koju pojedinac, ali i svi drugi koji tako postupaju moraju prije svega dobro razmotriti i suočiti se s vlastitom glupošću, jer upravo je takva glupost razlog zašto kao država nismo riješili niti jedan problem, ali smo ih u međuvremenu stvorili stotine novih.

Svaki post koji navede drugu stranu da se počne ponašati nedosljedno, jasan je znak da je pogođena suština određenog problema i tako predstavlja trajnu vrijednost, te je stoga i kopiram na ovaj blog.

 

“Mišo Mihočević mi pari na tipičnog ritualno desnog licemjera, kakvih je u RH na tone. Istina, ima ih na sve strane, ali mi je kao umna osoba danas došao na pik. On naime gleda petokraku kao veliko zlo, jer su jedinice 91e s kojima se šorao nosile petokraku. Mišo u svome ograničenom autoreferencijalnom pogledu na svijet ne može ili ne želi shvatiti da se razni simboli mogu gledati na razne načine i da petokraka velikom broju građana predstavlja otpor kvislinškoj tvorevini i okupaciji njemačke i Italije.

Dakle, Mišo kao tipični Balkanac uzima isključivo onaj parametar petokrake s kojim on ima intimni odnos i uopće ga ne interesira niti korektnost, niti istina. Zašto to tvrdim? Jer Mišo isto tako iz inata viče ZDS i uzima jedan drugi simbol koji velikom dijelu građana predstavlja prvenstveno običnu ustašku ikonografiju i u njoj eto ne vidi ništa sporno. Tako Mišo i dalje fura đir “pravednika” licemjerno gleda samo jednu stranu priče i sipa otrov na sve one druge licemjere koji gledaju samo drugu stranu priče i tako Mišo ostaje samo pijun divide et impera rituala gdje nema časti, poštenja, pravednosti, a napose ne ljubavi prema Hrvatskoj.

Razumijem da to rade poluidijoti, agenti provokatori, razni šupci bez karaktera, ali Mišu nisam nikada svrstao u niti jednu od tih grupacija. Dragi moji koji razmišljate kao Mišo. Zbog čega ste šupci? I do kada će vaše obično licemjerje biti mjera kočenja hrvatskoga društva?”Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s